Diamond Oil

£0.00

Puulattioiden öljyämiseen

• Sopii kaikentyyppisille puulattioille
• Vedenkestävä
• Erittäin korkea kiintoainepitoisuus
• Erittäin kovaa kulutusta kestävä pinta
• Nopeasti kuivuva

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 522210AA Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Diamond Oil tuotetta käytetään puulattioiden öljyämisen viimeistelyyn lattiakoneella. Öljy varmistaa erittäin kulutusta kestävän, likaa ja vettä hylkivän pinnan. Diamond Oil on ihanteellinen kaikkien keskeneräisten, uusien ja hiljattain hiottujen sisätilojen peruskäsittelyyn. Liuotinpitoisuus on alle 1%.

Miten…

 

Keskeneräiset puutyöt on hiottava (100–120-karkeudella). Lattian on oltava täysin kuiva ja likainen ja rasvaton ennen öljyn levitystä. Suositeltava puun kosteus max. 12%. Tuotteen, huoneen ja lattian lämpötilan tulisi olla 15–30 ° C. Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta aina levityksen ja kuivumisen aikana.

1 Lattia on suositeltavaa puhdistaa WOCA Intensive Wood Cleaner -aineella. Anna lattian kuivua kokonaan ennen öljyn levitystä.
2 Ravista tuotetta hyvin ennen käyttöä sekä käytön aikana. Tuotteet, joilla on eränumero, on sekoitettava ennen käyttöä, värierojen välttämiseksi. Levitä öljy lyhytkarvaisella maalitelalla tasaisin kerroksin n. 5-10 m² lattiaa.
3 Anna öljyn imeytyä 5-10 minuuttia. Jos kuivia pisteitä tulee, lisää öljyä.
4 Alue tulee kiillottaa beige-kiillotushoitolaikkallä tai lattiakoneella, kunnes pinta näyttää hyvältä.
5 Kiillota lattia, käytä puuvillakangasta lattiahoitolaikkan alla, mahdollisen ylimääräisen öljyn poistamiseksi. Jatka vaiheita, kunnes koko lattia on kiillotettu. Lattian ei tule näyttää märältä, eikä pinnalle saa jäädä ylimääräistä öljyä kiillotuksen jälkeen.
6 6-8 tunnin kuluttua, lattia tulee kuivata kuivalla Erittäin valkoisella -kiillotushoitolaikkallä. Jos tarvitaan silkkimattopintaa, valmis lattia voidaan hioa 100 ml:lla Diamond Oil-tuotetta / 10 m² kerrokseen. Tämä tehdään 6-18 tunnin kuluttua ensimmäisestä levityksestä. Öljy on kiillotettava huolellisesti lattiaan. Poista ylimääräinen öljy pinnalta.
7 24 tunnin kuluttua lattiaa voidaan käyttää varoen.
8 Työkalut voidaan puhdistaa WOCA-Primer-tuotteella.
9 Älä altista lattiaa kuivumisen aikana – noin 3 päivään, ilman lämpötilasta ja kosteudesta riippuen (mieluiten >18˚C ja matalasta kohtalaiseen kosteuteen).
10 Kuivumisen jälkeen lattia on puhdistettava luonnonsaippualla tai öljyä virkistävällä saippualla, joka jättää pinnalle suojaavan kerroksen.

Säännöllinen puhdistus:Natural Soap tai Oil Refreshing Soap. Öljyä tarvittaessa uudelleen huoltoöljyllä tai huoltogeelillä.

Tekniset tiedot

 

Täysin kuivunut: Noin 3 päivää 20°C ja 30-60% RH.
Työkalujen puhdistus: Liuottimella

Lisätiedot

Väri

Neutraali, Valkoinen, Erittäin valkoinen, Hiilenmusta, Betoninharmaa, Hiekanharmaa, Savun ruskea, Suklaanruskea, Karamellin ruskea

Koot

1, 5, 2,5