Exterior Wood Oil

£0.00

Vesipohjainen öljy ulkotiloissa olevalle puulle

• Tarjoaa kulutusta kestävän pinnan
• Viivästyttää homeen ja sienen syntymistä
• Voidaan käyttää kaikilla puulajeilla, erityisesti eksoottisilla puilla
• Sisältää UV-suojan
• Nopeasti kuivuva, ei kalvoa muodostava.

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 617951US Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Exterior Wood Oil on tarkoitus käyttää ulkona, uusien ja aiemmin öljyttyjen puupintojen, kuten kansien, puutarhakalusteiden, verhojen jne., perushoitoon ja kunnossapitoon. Öljykomponenttien erityinen vesipohjainen koostumus varmistaa, että tuote on vedellä laimennettava ja ystävällinen ympäristölle. Öljy parantaa puun luonnollista väriä ja rakeita. Vanhojen puupintojen nuorentamiseksi pigmentoidut öljyt ovat ihanteellisia, koska ne luovat puulle alkuperäisen värin. Pinnan värinvaihto on mahdollista myös levittämällä esim. harmaata, antrasiitti tai mustaa öljyä.

Miten…

 

Painekäsittelemätön havupuu (lukuun ottamatta punaista setriä) on pohjustettava WOCA Exterior Primer-tuotteella.

1 Puhdista uudet puupinnat, sekä vanhat pinnat WOCA Exterior Cleaner-tuotteella ennen öljykäsittelyn aloittamista.
2 Anna puun kuivua vähintään 24 tuntia, jotta kosteuspitoisuus ei ylitä 17%. Hio karkeat puukuidut hiekkapaperilla (karkeus 120).
3 Levitä vain kuivalla säällä, min. Lämpötila 55°F. Vältä suoraa auringonvaloa ja korkeita lämpötiloja.
4 Sekoita öljy huolellisesti ennen käyttöä.
5 Levitä tasainen ja ohut öljykerros pensselillä tai öljyn levittimellä. Käsittele ensin pääty. Märällä öljyllä voi olla valkoinen sävy. Kun vesi on haihtunut muutaman minuutin kuluttua, puu näyttää öljyiseltä.
6 Pyyhi ylimääräinen öljy puhtailla puuvillaliinoilla enintään 5 minuutin kuluttua. Ole erityisen varovainen poistaaksesi ylimääräisen öljyn nivelistä ja urista.
7 Jos pinta ei näytä olevan öljyllä kyllästetty, toista vaiheet 5 ja 6.
8 Kun puu on kuiva, se voidaan kiillottaa kiillotushoitolaikkallä tai kiillotuskoneella erityisen kestävän pinnan varmistamiseksi.
9 Öljyn kovettuminen perusteellisesti kestää 24-48 tuntia, sääolosuhteista ja ulkolämpötilasta riippuen. Puuta ei saa altistaa vedelle tänä aikana.

Toista käsittely tarvittaessa. Aloita pinnan puhdistus WOCA Exterior Wood Cleaner-tuotteella. Noudata sitten perushoidon vaiheita.

Tekniset tiedot

Täysin kovettunut Öljyllä kestää 24-48 tuntia kuivua kokonaan,riippuen sääolosuhteista ja ulkoilman lämpötilasta. Puupintaa ei saa altistaa vedelle tänä aikana.

Lisätiedot

Väri

Neutraali, Valkoinen, Tiikki, Musta, Saksanpähkinä, Antrasiitti, Kivenharmaa, Ukkosenharmaa, Merbau, Hasselpähkinä

Koot

2,5