Hardwax Oil Extreme

£0.00

Puulattioiden öljyämiseen ja vahaukseen

• Kestää tahroja kuten, kahvia, teetä ja punaviiniä
• Kestää naarmuja ja jälkiä
• Antaa puulle luonnollisen ulkonäön ja hengittävän pinnan
• Helppo huoltaa käyttämällä hoitotuotteita

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 529310A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Hardwax Oil Extreme on vähähajuinen tuote, puulattian öljykäsittelyyn. Se yhdistää kaikki öljyn ja vahan edut yhdeksi tuotteeksi, mikä takaa erittäin kestävän pinnan, joka on hyvin suojattu roiskeilta ja tahroilta. Hardwax Oil Extreme korostaa puun luonnollista hehkua, jättäen mukavan liukastumisen estävän pinnan, jota on helppo huoltaa.

Miten…

 

On tärkeää, että tuotteen, huoneen sekä lattian lämpötila on 15°C-30°C ja, että ilmankosteus on noin 50%. Puunkosteus ei saa ylittää 12%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihtumisen ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Lattian on oltava puhdas liasta, rasvasta, vahasta sekä hiontajäämistä. Aiemmin käsitellyt lattiat on hiottava karkeudella 100-120. Imuroi huolellisesti ja pyyhi lattia tarvittaessa myöhemmin tiiviisti väännetyllä, vedellä kostutetulla liinalla. Hardwax Oil Extreme on käyttövalmis.

1 Hardwax Oil Extreme on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Tuotteet, joissa on eri eränumerot, on sekoitettava värien ristiriitaisuuden välttämiseksi.
2 Levitä öljy kiillotuskoneella suoraan lattialle, pienelle alueelle kerrallaan (5-10 m²). Levitä öljy perusteellisesti. Anna öljyn seistä pinnalla 5-10 minuuttia kiiltävänä. Jos öljy imeytyy nopeasti puuhun, lisää öljyä.
Huomaa: n. 15 minuutin kuluttua tuote alkaa tiivistyä pinnalle.
3 Kiillota pintaa kunnes puu näyttää kylläiseltä. Hiero sitten puhtaalla nukkaamattomalla puuvillaliinalla ylimääräisen öljyn poistamiseksi, ennen kuin jatkat seuraavaan osaan. Pinnan ei pitäisi näyttää märältä eikä siihen saa jäädä ylimääräistä öljyä.
4 Anna lattian kuivua 8-10 tuntia. Kuivumisaika vaihtelee lämpötilan, kosteuden ja levitysmäärän mukaan. Alhaisemmat lämpötilat ja/tai korkeampi kosteus voivat pidentää kuivumisaikaa.
5 Toista vaiheet 2-3 jos tarvitset toisen öljykerroksen tai jos haluat kiiltävämmän tai kovemman pinnan. Yksi öljykerros riittää normaalisti aiemmin öljytyille pinnoille.
6 Puhdista työkalut WOCA-Primer-tuotteella.
7 Vastaöljyttyä lattiaa voidaan käyttää varoen seuraavana päivänä, ja se on täysin kovettunut 7 päivän kuluttua normaaleissa sisäolosuhteissa. Älä altista lattiaa vedelle tai puhdista sitä ensimmäisten 7 päivän aikana öljyn kovettuessa.

Säännöllinen puhdistus: WOCA Natural Soap tai WOCA Oil Refreshing Soap.
Säännöllinen huolto: WOCA Oilcare. Hoitoöljyä tarvittaessa uudelleen Hardwax Oil Extreme tai WOCA-Maintenance Gel-tuotteella.

Tekninen tieto

Kuivumisaika 8-10 tuntia. Riippuu lämpötilasta, kosteudesta ja levitetystä määrästä. Matalampi lämpötila ja/tai korkeampi kosteus voi pidentää kuivumisaikaa.
Täysin kovettunut 7 päivää
Levitystyökalut Tela, 4 mm, tuote no. 88004
Telan pidike, 25mm, tuote no. 599650
Teleskooppinen sauva, tuote no. 599651

Lisätiedot

Väri

Neutraali, Valkoinen

Koot

2,5, 0,75