Hardwax Oil Swift

£0.00

Puulattioiden öljyämiseen ja vahaukseen

• Ei tarvitse kiillottaa puuhun
• Kestää nesteitä, kuten vettä, kahvia, teetä ja punaviiniä
• Kestää naarmuja sekä jälkiä
• Antaa puulle luonnollisen ulkonäön ja hengittävän pinnan
• Helppo huoltaa hoitotuotteiden avulla

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 528925A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Hardwax Oil Swift on nopeasti kuivuva ja vähähajuinen roll-on tuote puulattian öljykäsittelyyn. Se on helppo levittää, koska sen voi telata puuhun ja lattianhoitokonetta ei tarvitse käyttää. Hardwax Oil Swift yhdistää luonnollisen öljyn ja vahan yhdessä tuotteessa, mikä varmistaa erittäin kestävän pinnan, jolla on suuri kestävyys tahroja vastaan. Se antaa lattialle neutraalin ulkonäön ja mukavan luistamattoman pinnan, jota on helppo ylläpitää. Tuote soveltuu käsittelemättömien, uusien tai vastahiottujen puupintojen peruskäsittelyyn ja sitä voi myös käyttää WOCA Master Color Oil:n päälle.

Miten…

 

On tärkeää, että tuotteen, huoneen sekä lattian lämpötila on 15°C-30°C ja, että ilmankosteus on noin 50%. Puunkosteus ei saa ylittää 12%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Lattiassa ei saa olla likaa, rasvaa, vahaa tai hiontajäämiä. Aikaisemmin käsitellyt lattiat on hiottava hiomapaperilla (120-150). Imuroi perusteellisesti, ja pyyhi lattia tarvittaessa jälkikäteen tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla liinalla. Helppo kovavahaöljy käyttövalmis.

1 Hardwax Oil Swift -valmistetta on sekoitettava perusteellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Tuotteet, joilla on eränumero, on sekoitettava värien ristiriitaisuuden välttämiseksi.

2 Levitä ohut öljykerros lyhytkarvaisella telalla (3-4 mm) tai vastaavalla, puun syihin. Levitä öljy huolellisesti.

3 Anna lattian kuivua 4-5 tuntia. Kuivumisaika vaihtelee lämpötilan, kosteuden sekä levitysmäärän mukaan. Matalemmat lämpötilat ja / tai korkeampi kosteus voivat pidentää kuivumisaikaa.

4 Toista käsittely 12 tunnin sisällä, jos toinen öljykerros on tarpeellinen. Aikaisemmin öljytyille pinnoille riittää yleensä yksi kerros öljyä.

Säännöllinen puhdistus: WOCA-Natural Soap tai WOCA-Oil Refreshing Soap.
Säännöllinen huolto: WOCA-Oilcare, Hardwax Oil Swift tai WOCA-Maintenance Gel tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot

Kuivumisaika 4-5 tuntia.
Täysin kovettunut 7 päivää.
Levitystyökalut Tela, 4 mm luv, #88004
Telan kahva, 25mm, #599650
Teleskooppinen sauva, #599651

Lisätiedot

Väri

Matta, Valkoinen

Koot

2,5