Invisible Oil Primer (step 1)

£0.00

Pohjustus Invisible öljylle

• Antaa lattialle käsittelemättömän ulkonäön
• Kestää nesteitä, kuten vettä, kahvia, teetä ja punaviiniä
• Antaa puulle kauniin, hengittävän pinnan
• IBR-sertifioitu

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 526010A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Invisible Oil Primer (step 1) on vesipohjainen tuote, jolla on erinomainen tarttuvuus ja joka antaa puulle mattapintaisen, käsittelemättömän ulkonäön yhdistettynä WOCA Invisible Oil tuotteeseen. Invisible Oil Primer (step 1) on ensimmäinen vaihe korkealaatuisessa vesipohjaisessa öljytysjärjestelmässä, minkä takia sitä tulisi käyttää yhdessä WOCA Invisible Oil:n kanssa. Invisible-järjestelmä on kehitetty käytettäväksi kevyiden puulajien kanssa, joissa vaaditaan korkealaatuista öljyä ja vasta hiottua pintaa, käsittelemätöntä ulkonäköä. Valikoima antaa lattialle pinnan, jolla on sekä mukava kävellä, että pehmeä kosketus. Lattialla on myös pehmeä, vettä hylkivä pinta, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää.

Miten…

 

1 Ravista Invisible Oil Primer (step 1)-tuotetta huolellisesti sekä ennen käyttöä, että käytön aikana. Tuotteet joilla on eri eränumero, on sekoitettava värien ristiriitaisuuden välttämiseksi.
2 Levitä pohjalakka lyhytharjaksisella maalitelalla, tasaisilla vedoilla. Työskentele pienillä alueilla, enintään 20 m² kerrallaan.
3 Anna pohjusteen imeytyä enintään 5 minuuttia.
4 Levitä pohjalakkaa puuhun, kunnes lattia näyttää hyvältä. Käytä hiontakonetta, jossa on beige tai Bordeaux-hoitolaikka. Vaihda tasoitushoitolaikka säännöllisesti, jotta pohjalakka ei vaurioitu.
5 Poista ylimääräinen pohjalakka kuivilla, nukkaamattomilla puuvillaliinoilla tai hoitolaikkaillä, jotka on kiinnitetty kiillotuskoneeseen, kunnes pinta ei enää näytä märältä.
6 Anna lattian kuivua 3-4 tuntia.
7 Hio kuiva pinta kerrosten välissä bordeaux-hoitolaikkallä tai lakkalevyllä ja imuroi perusteellisesti.
8 Levitä WOCA-Invisible Oil. Noudata huolellisesti tuotteen ohjeita.

24 tunnin kuluttua suosittelemme, että pinta käsitellään Invisible Oil -hoidolla, lattian tahrojen ja kulumisen ennaltaehkäisemisen parantamiseksi.

 

Tekniset tiedot

Kuivumisaika Ennen Invisible Oil:n levittämistä: 3-4 tuntia 20°C
Täysin kovettunut 7 päivää 20°C
Levitystyökalut Tela, 4 mm, #88004
Telan pidike, 25mm, #599650
Teleskooppinen sauva, #599651

Lisätiedot

Väri

Neutraali

Koot

1, 2,5