Invisible Oil (step 2)

£0.00

Neutraalin näköinen puulattiaöljy

• Antaa lattialle käsittelemättömän ulkonäön
•Kestää nesteitä, kuten vettä, kahvia, teetä ja punaviiniä
•Antaa puulle kauniin, hengittävän ”pehmeän tunteen” pinnan
•IBR-sertifioitu

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 525010A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Invisible Oil on vesipohjainen yksikomponenttinen vähähajuinen lattiaöljy, joka on valmistettu parhaista laadukkaista ainesosista. Tämä tarkoittaa erittäin kovaa suojaa joka antaa puulle mattapintaisen, käsittelemättömän ulkonäön, kun sitä käytetään yhdessä WOCA Invisible Oil Primerin kanssa. Öljy soveltuu erityisen hyvin kevyiden puulajikkeiden, sekä käsittelemättömien että vasta hiottujen, kiillotukseen. Invisible Oil on korkealaatuisen vesipohjaisen öljytysjärjestelmän toinen vaihe, joten sitä tulisi käyttää yhdessä WOCA Invisible Oil Primerin kanssa.

Miten…

 

1 Ravista tuotetta perusteellisesti sekä ennen käyttöä, että käytön aikana. Tuotteet, joissa on eri eränumerot, on sekoitettava värien ristiriitaisuuden välttämiseksi.
2 Levitä Invisible Oil lyhytharjaksisella maalitelalla tasaisella kerroksella. Työskentele pienillä, enintään 20 m²: n alueilla kerrallaan.
3 Anna öljyn imeytyä enintään 5 minuutiksi.
4 Hiero öljyä puuhun, kunnes lattia näyttää kylläiseltä. Käytä kiillotuskonetta, jossa on beige tai bordeaux -hoitolaikka. Vaihda hoitolaikka säännöllisesti estääksesi öljyn paakkuuntumisen.
5 Poista ylimääräinen öljy kiillotuskoneeseen kiinnitetyillä kuivilla, nukkaamattomilla puuvillaliinoilla tai -hoitolaikkaillä, kunnes pinta ei enää näytä märältä.
6 Pintaa voidaan käyttää varoen seuraavana päivänä ja se on täysin kovettunut 7 päivän kuluttua normaaleissa sisätiloissa.

Älä altista lattiaa vedelle tai muille nesteille ensimmäisten 7 päivän aikana öljyn kovettumisen aikana. 24 tunnin kuluttua suosittelemme, että pinta käsitellään Invisible Oil Care -laitteella, jotta lattia kestää paremmin tahroja ja kulumista. Optimaaliseen puhdistukseen suosittelemme WOCA Natural Soap Extra White -saippuaa, joka hoitaa ja ylläpitää pintaa.

Technical data

 

Kuivumisaika Minimi 8 tuntia 20°C
Täysin kovettunut 7 päivää 20° C
Levitystyökalut Tela, 4 mm luv, #88004
Telan pidike, 25mm, #599650
Teleskooppisauva, #599651

Lisätiedot

Väri

Neutraali

Koot

1, 2,5