Maintenance Gel

£0.00

Elvyttää öljykäsiteltyä puuta

• Sopii erityisesti UV-öljytyille pinnoille
• Erinomaiset tulokset tehdasöljytyillä pinnoilla
• Tekee pinnoista entistä kestävämmät
• Yksinkertainen käyttö sekä manuaalisesti, että koneellisesti

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 527802A Osastot: ,

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Maintenance Gel on tarkoitettu öljyttyjen sisätilojen, puupintojen ja lattian hoitoon. Öljy kuivuu nopeasti ja jättää houkuttelevan, vettä ja likaa hylkivän pinnan. Maintenance Gel soveltuu huonekaluille, keittiön työtasoille, lattioille ja muille puupinnoille sisätiloissa. Sitä voidaan käyttää myös parempiin tuloksiin tehdasöljyillä / UV-öljyillä käsitellyillä pinnoilla.

Miten…

 

Puhdista pinta perusteellisesti WOCA Intensive Wood Cleaner – tuotteella. Paremman pinnan nostamisen tapauksessa, etuna olisi hiekan irtoaminen hienolla hiekkapaperilla (karkeus 180) tai hiomapehmusteella (poista mahdollinen hiomapöly pinnalta).

1 Levitä sopiva määrä geeliä punaiseen / valkoiseen Hand Scrubber Flexiin ja levitä pinnan yli ohuin, tasaisin kerroksin. Jatka kiillotusta, kunnes puu näyttää kylläiseltä ja pinnan ulkonäkö on tasainen. On suositeltavaa työskennellä pienillä alueilla kerrallaan, koska geeli kuivuu nopeasti. Suuremmilla alueilla (yli 10 m²: n kerrokset) olisi hyvä käyttää kiillotuskonetta.
2 Pyyhi kiillotettu pinta välittömästi puhtaalla, kuivalla nukkaamattomalla puuvillaliinalla. Kun esikäsitellään koneella, viimeinen kiillotus tulisi tehdä puskurin alla olevalla puuvillakankaalla. Pinnan ei tule näyttää märältä, eikä pinnalle saa jäädä ylimääräistä geeliä.
3 Jos puu ei tunnu täysin kylläiseltä 4-6 tunnin kuluttua, on edullista uudelleen käsitellä vähemmän geeliä kuin ensimmäisellä käsittelyllä, mutta noudattaen samaa menettelyä.
4 Odota 4-6 tuntia ennen pinnan käyttöä. Vältä vettä tai likaa puupinnalle seuraavien 2-3 päivän ajan.

Käytä päivittäiseen puhdistukseen WOCA-Natural Soap tai WOCA-Natural Soap Spray:tä. Parempia lattia pintoja varten puhdista WOCA-Oil Refresing Soapi-tuotteella 2-6 viikon välein tai tarvittaessa.

Tekniset tiedot

 

Kuivumisaika Puhdistuksen jälkeen: 8 tuntia, 20°C.
Täysin kuivunut 2 -3 päivää
Levitystyökalut Hand Scrubber Flex pakkaus, punainen, #599750
Hand Scrubber Flex pakkaus, valkoinen, #599752
Kiillotus-hoitolaikka, harmaa, #596057

Lisätiedot

Värit

Natural, Extra White, White, Walnut

Koot

0,2