Maintenance Oil Diamond Active

£0.00

• Elvyttää öljykäsiteltyä puuta
• Kestää nesteitä kuten vettä, kahvia, teetä ja punaviiniä
• Kestää kulutusta
• Antaa puulle kauniin, hengittävän pinnan
• IBR-sertifioitu

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 565210A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Käytä tuotetta öljyttyjen puulattioiden hoitoon ja huoltoon. Tämä ainutlaatuinen, vähähajuinen, erittäin sitkeä öljy on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Sen lisäksi, että öljy on erittäin helppokäyttöinen ja virkistää puun luonnollista hehkua ja lisää vastustuskykyä tahroja vastaan, ainutlaatuisen hypersidontatekniikan avulla. Tuote soveltuu sekä käsin, että koneella öljyttyihin lattioihin.

Miten…

 

Tuotteen, huoneen ja lattian lämpötilan tulee olla 15-30°C. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Pese lattia WOCA:n Intensiivisellä puunpuhdistusaineella, ja jätä lattia kuivumaan vähintään 8 tunniksi ennen huoltoöljyn levittämistä.

1 Ravista tuotetta hyvin.
2 Levitä noin 1 dl öljyä 4 m²:n kerroksessa käyttäen hoitolaikkaä, lyhytharjaisia ​​maaliteloja (3-4 mm) tai hiomakoneita, joissa on valkoinen tai punainen hoitolaikka hieman suurempia alueita varten.
3 Varmista, että öljy hierotaan hyvin puuhun. Jatka kiillotusta, kunnes puu näyttää kylläiseltä ja pinnan ulkonäkö on tasainen.
4 Poista ylimääräinen öljy puhtailla, nukkaamattomilla puuvillaliinoilla, ennen kuin jatkat seuraavaan kohtaan. Pinnan ei tulisi näyttää märältä, eikä pinnalle saa jäädä ylimääräistä öljyä.
5 Jatka edellä mainittua menetelmää noudattaen, kunnes koko lattia on käsitelty.
6 Puhdista työkalut tärpätillä.
7 Jos lattia kiillotetaan kiillotuskoneella, sitä voidaan käyttää varoen 4 tunnin kuivumisajan jälkeen 20°C:ssa. Manuaalisesti kiillotettuna lattiaa voidaan käyttää varoen noin 24 tunnin kuluttua. Älä altista lattiaa vedelle, tai puhdista sitä 3 ensimmäisen päivän aikana öljyn kuivuessa.

Käytä säännölliseen puhdistukseen WOCA-Natural Soap tai WOCA Oil Refreshing Soap-tuotetta. Uudelleen öljyämiseen suosittelemme WOCA Diamond Oil.

Tekniset tiedot

Kuivumisaika 24 tuntia, 20°C.
Täysin kovettunut 3 päivää, 20°C
Levitystyökalut Tela, 4 mm, #88004
Öljyrätti
Telan pidike, 25mm, #599650
Teleskooppinen sauva, #599651

Diamond Oil Active – The Wine Bar (UK) from WOCA Denmark A/S on Vimeo.

Lisätiedot

Väri

Neutraali, Valkoinen

Koot

1, 2,5