Master Classic Lacquer

£0.00

Monipuolinen ratkaisu kotitalouksiin

• Helppo levittää
• Hyvä hinta-laatusuhde
• Pohjustusta ei tarvita
• Matala haju

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690115A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master Classic Lacquer on vesipohjainen lattialakka, jolla ei ole käytännössä hajua. Lakka jättää puulle jatkuvan ja kestävän pinnan, joka on ihanteellinen normaalille kulumiselle. Lakalla on hyvä hinta-laatusuhde ja se soveltuu kotitalousprojekteihin huomattavan valuvuuden ja nopean kuivumisaikansa ansiosta.

Miten…

 

 

On tärkeää, että sekä puun, että lakan lämpötila on vähintään. 15 C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteuden tulisi olla noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä paljaan puun lopulliseen hiontaan 100-120-hiomapaperia tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkikäteen tiiviisti kierretyllä vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta tai lakkaamista. Pohjustettaessa käytä hiottuun puuhun WOCA Master Base Primer – tuotetta sivutartunnan vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi Primer – tuotetta eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Pohjustus ja päällyste Master Classic Lacquer tulee levittää laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Vaihtoehtoisesti voidaan levittää kaksi kerrosta lakkaa. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
2 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
3 Levitä lopullinen laimentamaton Master Classic -lakka.

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle ennen kuin on kulunut 24 tuntia viimeisestä lakkakerroksesta. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5-7 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot jne. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

 

Täysin kovettunut 5-7 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Sininen hankauslevyn pidike, #399710

Master-Classic-Lacquer (EN) from WOCA Denmark A/S on Vimeo.

Lisätiedot

Väri

Silkki-kiiltävä, Silkki-matta, Matta

Koot

5