Master Colour Oil

£0.00

Puulattioiden öljyämiseen

• Kestää likaa ja nesteitä, kuten vettä, kahvia, teetä ja punaviiniä
• Saatavana useina eri väreinä
• Antaa puulle kauniin, hengittävän pinnan
• Sisäilmasto merkitty

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 522072AA Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master Colour Oil tarjoaa väriä sekä suojaa, yhdessä tuotteessa. Öljy tunkeutuu puuhun ja varmistaa kestävän pinnan, joka kestää hyvin vettä ja likaa. Se sopii erinomaisesti sisäkäyttöön kaikille uusille tai vasta hiotuille pinnoille kaikissa puulajeissa.

Miten…

 

Tuotteen, huoneen sekä lattian lämpötilan on oltava 15-30°C. Puunkosteus ei saa ylittää 12%. Varmista hyvä ilmanvaihto levityksen ja kuivumisen aikana. Puun on oltava äskettäin hiottu, käytä lopulliseen hiontaan hiekkapaperia (100-120). Imuroi perusteellisesti. Puhdista puu WOCA Intensive Cleaner -tuotteella ja anna sen kuivua vähintään 8 tuntia ennen öljyn levittämistä.

1 Ravista Master Colour Oil tuotetta perusteellisesti sekä ennen käyttöä, että käytön aikana. Tuotteet, joilla on eri eränumero, on sekoitettava värien ristiriidan välttämiseksi.
2 Levitä öljy lyhytharjaksisella maalitelalla (4-6 mm) tasaisin kerroksin. Työskentele pienillä alueilla, enintään 10 m² kerrallaan.
3 Anna öljyn imeytyä 10-20 minuuttia. Jos öljy imeytyy nopeasti puuhun, lisää öljyä.
4 Kiillota öljy puuhun, kunnes pinta näyttää hyvältä. Käytä hiomakonetta, jossa on valkoinen tai punainen hoitolaikka suurille alueille. Tehdessä työ ilman lattianhoitokonetta, hierrä öljy hoitolaikalla käsin.
5 Poista ylimääräinen öljy koneella, hoitolaikan alla olevalla kuivalla nukkaamattomalla puuvillaliinalla, kunnes pinta ei enää näytä märältä. Jatka, kunnes koko alue on kiillotettu ja ylimääräinen öljy on poistettu perusteellisesti. Jos teet työn käsin, muista pyyhkiä ylimääräinen öljy tarkasti pois.
6 Hyvän kylläisyyden varmistamiseksi pinta on kiillotettava uudelleen 1 dl Master Color Oil-tuotteella / 10 m²:lle, 6-12 tunnin sisällä ensimmäisestä levityksestä. Öljy tulee kiillottaa perusteellisesti vaiheiden 4+5 mukaisesti.
7 Pintaa voidaan käyttää varoen 12-24 tunnin kuluttua ja täysin kovettunut pinta on 5-7 päivän kuluttua 20°C:n lämpötilassa ja 55% kosteudessa, minkä jälkeen matot yms. voidaan asettaa lattialle.

Säännöllinen puhdistus: WOCA Natural Soap-tuotteella tai WOCA Oil Refreshing-tuotteella. Öljyä pinta uudelleen WOCA Maintenance Oil-tuotteella tai Maintenance Gel:llä tarpeen mukaan.
Huomaa: Älä altista pintaa vedelle tai puhdista sitä ensimmäisen 7 päivän aikana öljyn kuivuessa.

Tekniset tiedot

 

Kuivumisaika 12-24 tuntia 20°C
Täysin kovettunut 5-7 päivää, 20°C ja 55% kosteudessa
Levitystyökalut Tela, 4 mm, tuote no. 88004
Telan pidike, 25mm, tuote no. 599650
Teleskooppinen sauva, tuote no. 599651

Lisätiedot

Väri

Neutraali, Valkoinen, Musta, Vaalean ruskea, Brasilianruskea, Erityisen valkoinen, Rhode Island ruskea, Linnanharmaa, Saksanpähkinä, Antiikki, Erityisen harmaa

Koot

1, 2,5, 5