Master Optima Lacquer, Glossy

£0.00

Käyttöön, jossa pinnan kulutus on keskitasoa

• Vahva ja kestävä
• Täyteläinen ulkonäkö
• Matala haju
• Sisäilmasto merkitty

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690128A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master Optima Lacquer, Glossy on nopeasti kuivuva, vesipohjainen lattialakka, joka on muotoiltu jättämään puulle jatkuva ja kestävä pinta. Suuri kiintoainepitoisuus kostuttaa puuta hieman, jättäen pintaan täyteläisen ulkonäön. Lakka on helppo levittää ja kestää hyvin vettä ja kemikaaleja, joten se on ihanteellinen toimistoille ja muuhun käyttöön, jossa pinnan kulutus on keskitasoa. Tämä sisäilmasto merkitty lakka, levitetään kätevästi ja turvallisesti ja mikä takaa mukavan sisäilman käytön jälkeen.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun, että lakan lämpötila on vähintään 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteuden oltava noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä puun lopulliseen hiomiseen hiekkapaperia 180 tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi perusteellisesti, ja pyyhi lattia jälkikäteen tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta tai lakkaamista. Pohjustettaessa, käytä vasta hiottuun puuhun WOCA Master Base Primer -ainetta halkeamien vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti, voit kokeilla WOCA Master Multi Primer -ainetta eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Pohjustus sekä päällyste Master Optima Lacquer, Glossy tulee levittää laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
2 Hio pinta hiekkapaperilla (220-250) ja puhdista pinta perusteellisesti.
3 Levitä toinen kerros laimentamatonta Master Optima -lakkaa. Kolmas tai neljäs lakkakerros voi olla tarpeen kiillon 70 saamiseksi.

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5 tunnin päästä. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle ennen kuin on kulunut 24 tuntia viimeisestä lakkakerroksesta. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5-7 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot jne. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

Täysin kovettunut 5-7 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Sininen hankauslevyn pidike, #399710

Lisätiedot

Väri

Kiiltävä

Koot

5