Master Optima Lacquer

£0.00

Käyttöön, joissa pinnan kulutus on keskitasoa

• Vahva ja kestävä
• Täyteläinen ulkonäkö
• Matala haju
• Sisäilmasto merkitty

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690125A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master Optima Lacquer on nopeasti kuivuva, vesipohjainen lattialakka, joka on suunniteltu jättämään puulle kestävä pinta. Suuri kiintoainepitoisuus kostuttaa puuta hieman, jättäen pintaan täyteläisen ulkonäön. Lakka on helppo levittää ja se kestää hyvin vettä ja kemikaaleja, joten se on ihanteellinen toimistoille ja muille pinnoille, joissa pinnan kulutus on keskitasoa.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun että lakan lämpötila on vähintään 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteuden on oltava noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä lopulliseen puun hiomiseen hiekkapaperia (100-120) tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkeenpäin, tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta tai lakkaamista. Pohjustettaessa käytä vasta hiottuun puuhun WOCA Master Base Primer -ainetta halkeamien vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi Primer -ainetta eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Pohjustus ja päällyste Master Optima Lacquer tulee levittää laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Anna pinnan kuivua kunnes pinta on välihiottavissa.
2 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
3 Levitä lopullinen laimentamaton Master Optima Lacquer.

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle ennen kuin on kulunut 24 tuntia viimeisestä lakkakerroksesta. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5-7 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot jne. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

 

Täysin kovettunut 5-7 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Flotex-lasta
Villahoitolaikka, #596051
Sininen hankauslevyn pidike, #399710

Master-Optima-Lacquer (EN) from WOCA Denmark A/S on Vimeo.

Lisätiedot

Väri

Matta, Silkki-matta, Silkki-kiiltävä

Koot

5