Master QP Lacquer

£0.00

Nopeasti kuivuva suorituskyky suuren kulutuksen alueille

• Kuivuu nopeasti ilman kovetinta
• Vahva ja kestävä
• Sisäilmasto merkitty

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690130A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master QP Lacquer on yksikomponenttinen vesipohjainen lakka, joka on suunniteltu toimistoihin ja muihin liikennealueisiin, joissa on keskimääräistä liikennettä. Tämän lakan käyttö yksinkertaistaa ja nopeuttaa levitysprosessia, koska se kuivuu nopeasti ja on helppokäyttöinen. Se kestää hyvin vettä ja kemikaaleja, ja se säilyttää kevyen pohjoismaisen ilmeen, koska puuhun lisätään hyvin vähän väriä. Tämä sisäilmastoon merkitty lakka levitetään kätevästi ja turvallisesti, ja se takaa mukavan sisäilman jälkikäteen.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun, että lakan lämpötila on vähintään 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteus noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä lopulliseen puun hiomiseen hiekkapaperia (karkeutta 100-120) tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkeenpäin tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta tai lakkaamista. Pohjustettaessa käytä hiottuun puuhun WOCA Master Base -pohjustetta sivutartunnan vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi – Primer, eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Pohjustus ja päällyste Master QP Lacquer tulee levittää laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Vaihtoehtoisesti voidaan levittää kaksi kerrosta lakkaa. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
Huomaa: Ihanteellisissa olosuhteissa (20-25°C ja 40-60% suhteellinen kosteus), kolmas kerros voidaan levittää samana päivänä. Seuraa alla olevia ohjeita.
2 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
3 Levitä viimeinen kerros laimentamaton Master QP Lacquer

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle, vasta 24 tuntia viimeisen lakkakerroksen jälkeen. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5-7 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot jne. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

 

Täysin kovettunut 5-7 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Sininen hankauslevyn pidike, #399710

 

Lisätiedot

Väri

Matta, Silkki-matta

Koot

5