Master RD-2K Lacquer

£0.00

Erinomainen kestävyys kovan kulutuksen pinnoilla

• Äärimmäinen kestävyys
• Täyttää korkeimmat vaatimukset liukastumiselle
• Kevyt pohjoismainen ilme
• Paloluokitus: DIN EN 13501: Bfl-s1 mukaan

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690140A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master RD-2K Lacquer on kaksikomponenttinen, nopeasti kuivuva lattialakka, joka toimii isosyanaattittoman kovettimen kanssa. Se on tarkoitettu julkisiin tiloihin, joissa on pinnoilla on kova kulutus, kuten ruokaloille ja portaille, sen poikkeuksellisen vahvan suojan, korkean luistamiskestävyyden ja äärimmäisen naarmujen sekä tahrojen suojaamiskyvyn vuoksi. Lakka on täysin kirkas ja säilyttää kauniisti puun kevyen ilmeen.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun että lakan lämpötila on vähintään 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteus noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä lopulliseen puun hiomiseen hiekkapaperia (karkeus 100-120). Imuroi perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkeenpäin tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta. Pohjustettaessa käytä hiottuun puuhun WOCA Master Base Primer – tuotetta. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi Primeria, eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Levitä pohjalakka. Sekoita WOCA Master 2K-Hardener lakkaan ja ravista huolellisesti ennen käyttöä. Anna seoksen seistä kymmenen minuuttia ennen käyttöä, jotta kovete aktivoituu.
2 Master RD-2K Lacquer ( n. 0,8 – 1dl / m2 ) on levitettävä laimentamattomana siveltimellä, telalla tai Flotex-lastalla. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
3 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
4 Levitä lakan viimeinen kerros kovetteen kanssa (juuri sekoitettu).

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5-6 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle ennen kuin 24 tuntia viimeisestä lakkakerroksesta on kulunut. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot yms. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

Täysin kovettunut 5 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Flotex-lasta
Sininen hankauslevyn pidike, #399710
Sekoitussuhde 100 ml kovetetta / 5 L lakkaa.

Lisätiedot

Väri

Matta, Silkki-matta

Koot

5