Master TS-2K Lacquer

£0.00

Suuren kulutuksen käytäville ja urheilualueille

• Erittäin vahva ja kestävä
• Hyväksytty urheiluun – DIN EN 14904
• Sisäilmasto merkitty
• Paloluokitus DIN EN 13501: Bfl-s1 mukaan

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690135A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master TS-2K Lacquer on kaksikomponenttinen vesipohjainen lattialakka, joka on kehitetty erityisesti urheilualueille ja monikäyttöisille halleille, jotka ovat alttiita suurelle kulumiselle. Se on erinomainen, tarjoamalla kestävän suojan, erinomaisen kestävyyden ja huomattavan korkean kestävyyden naarmuille sekä kulumiselle. Tämä sisäilmasto merkitty lakka levitetään kätevästi ja turvallisesti, ja se takaa mukavan sisäilman jälkikäteen.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun, että lakan lämpötila on vähintään. 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteus noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä lopulliseen puun hiomiseen hiekkapaperia (karkeutta 100-120) tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkeenpäin tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta. Pohjustettaessa käytä hiottuun puuhun WOCA Master Base – Primer sivutartunnan vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi – Primer-tuotetta, eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Levitä pohjalakka. Kun se on kuiva, sekoita WOCA Master Classic 2K-Hardener lakkaan ja ravista huolellisesti ennen käyttöä. Anna seoksen seistä kymmenen minuuttia ennen käyttöä, jotta kovete aktivoituu.
2 Master TS-2K Lacquer on levitettävä laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
3 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
4 Levitä viimeinen kerros kovetteen kanssa (juuri sekoitettu).

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5-6 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle vasta, 24 tuntia viimeisen lakkakerroksen jälkeen. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot yms. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

Täysin kovettunut 5 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Flotex-lasta
Sininen hankauslevyn pidike, #399710
Sekoitussuhde 500 ml kovetinta / 4,5 L lakkaa.

Master TS-2K Lacquer on top of Master Colour Oil (EN) (EN) from WOCA Denmark A/S on Vimeo.

Lisätiedot

Väri

Matta, Silkki-matta, Silkki-kiiltävä

Koot

5