Master Vista Lacquer

£0.00

Huippuluokan ratkaisu kotitalouksiin

• Kevyt pohjoismainen ilme
• Hyvä kestävyys
• Matala haju
• Sisäilmasto merkitty

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690120A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master Vista Lacquer on kirkas, vesipohjainen lakka, jolla ei ole juurikaan hajua. Se kuivuu kestävälle pinnalle, ja säilyttää kevyen pohjoismaisen ilmeen, koska lakka tuo vain hyvin vähän väriä puuhun. Se on täydellinen valinta lapsiperheille, koska siinä yhdistyvät helppo käyttöisyys ja kova suoja kaikissa tilanteissa. Tämä sisäilmasto merkitty lakka levitetään kätevästi ja turvallisesti, mikä takaa mukavan sisäilman käytön jälkeen.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun, että lakan lämpötila on vähintään 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteuden tulisi olla noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä puun lopulliseen hiontaan hiekkapaperia (100-120) tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi pinta perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkikäteen tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta tai lakkaamista. Pohjustettaessa käytä vasta hiottuun puuhun WOCA Master Base Primer -ainetta halkeamien vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi Primer -ainetta eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Pohjustus ja Master Vista Lacquer tulee levittää laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Vastaavasti, myös kaksi kerrosta voidaan levittää pintaan. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
2 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
3 Levitä viimeinen kerros laimentamatonta Master Vista -lakkaa.

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle ennen kuin 24 tuntia viimeisestä lakkakerroksesta on kulunut. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5-7 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot jne. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

 

Täysin kovettunut 5-7 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Sininen hankauslevyn pidike, #399710

Lisätiedot

Väri

Matta, Silkki-kiiltävä, Silkki-Matta

Koot

5