Master XP-2K Lacquer

£0.00

Äärimmäinen suorituskyky julkisiin tiloihin

• Äärimmäinen lujuus ja vastus
• R10 Sertifioitu lisäämällä WOCA liukastumisenesto-lisäaine
• Täydellinen ja rikas ulkonäkö
• Sisäilmasto merkitty
• Paloluokitus DIN EN 13501: Bfl-s1 mukaan

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 690145A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Master XP-2K Lacquer on vesipohjainen, kaksikomponenttinen lattialakka, joka on merkittävä erittäin kestävällä mustalla kantapään, naarmujen ja tahrojen vastustuskyvyllä. Sen erinomainen suorituskyky soveltuu erinomaisesti suurten liikennevälineiden julkisiin tiloihin, kuten ruokaloihin ja portaisiin, koska sen äärimmäinen suoja ja kestävyys tekevät lattiat helposti puhdistettaviksi ja huollettaviksi. Puun ulkonäkö on rikas ja täyteläinen korkean kiintoainepitoisuuden vuoksi.

Miten…

 

On tärkeää, että sekä puun, että lakan lämpötila on vähintään. 15°C (mieluiten noin 20°C) ja ilmankosteus noin 50%. Varmista, että huone on hyvin tuuletettu optimaalisen haihdutus- ja kuivumisajan saavuttamiseksi. Käytä lopulliseen puun hiomiseen hiekkapaperia (100-120) tai hiontahoitolaikkaä. Imuroi perusteellisesti ja pyyhi lattia jälkikäteen tiiviisti kierretyllä, vedellä kastetulla mopilla / liinalla. Lattian on oltava täysin kuiva ennen pohjustusta. Pohjustettaessa käytä hiottuun puuhun WOCA Master Base – Primer-tuotetta sivutartunnan vähentämiseksi. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla WOCA Master Multi – Primer, eksoottisille puulajeille tai vanhalle puulle, joka on aiemmin käsitelty öljyllä tai vahalla.

1 Levitä pohjalakka. Kun se on kuivunut, sekoita WOCA Master Classic 2K-Hardener lakkaan ja ravista huolellisesti ennen käyttöä. Anna seoksen seistä kymmenen minuuttia ennen käyttöä, jotta kovetin aktivoituu.
2 Master XP-2K Lacquer on levitettävä laimentamattomana siveltimellä tai telalla. Anna pinnan kuivua seuraavaan päivään asti.
3 Hio pinta hiekkapaperilla (120-200) ja puhdista pinta perusteellisesti.
4 Levitä viimeinen kerros lakkaa kovetteella (juuri sekoitettu).

Vastalakattu lattia soveltuu varovaiselle käytölle n. 5-6 tunnin kuluttua. Älä aseta huonekaluja yms. lattialle, vasta vähintään 24 tuntia viimeisen lakkakerroksen jälkeen. Lattia on valmis normaalikäyttöön n. 5 päivän kuluttua, minkä jälkeen matot yms. voidaan asettaa lattialle.

Tekniset tiedot

Täysin kovettunut 5 päivää.
Levitystyökalut Lakkatela, 9 mm, #88005
Villahoitolaikka, #596051
Sininen hankauslevyn pidike, #399710
Sekoitussuhde 500 ml kovetinta /4,5 L lakkaa.

Lisätiedot

Väri

Matta, Silkki-matta, Silkki-kiiltävä

Koot

5