Commercial Oil

£0.00

Puhdistukseen ja öljyämiseen yhdessä työnkulussa

• Puhdistukseen ja öljyämiseen yhdessä työnkulussa
• Yksinkertainen ja nopeasti kuivuva
• Suuren kulutuksen pinnoille

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 527309A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Commercial Oil on tarkoitettu käytettäväksi vilkkaan liikenteen alueilla, joissa tarvitaan puun syvää puhdistusta ja öljyttämistä, yhdessä prosessissa. Öljy kuivuu nopeasti ja on siksi ihanteellinen rakennuksille, kuten lentokentille, rautatieasemille ja julkisiin tiloihin, joissa ei ole mahdollista sulkea aluetta pitkäksi aikaa. Tuote puhdistaa ja ylläpitää puuta perusteellisesti jättäen sekä vettä hylkivän että ylläpidetyn pinnan.

Miten…

 

1 Ravista huolellisesti.
2 Levitä noin 100 ml / 10-20 m². Levitä öljy kiillotuskoneella ja vihreällä kiillotushoitolaikkallä. Öljy tulee kiillottaa hyvin puuhun. Jatka kiillotusta, kunnes puu näyttää tyydyttyneeltä ja pinnan ulkonäkö on tasainen, tasainen. Pinta ei saa olla jälkikäteen märkä.
3 Lattiaa voidaan käyttää 2 tunnin kuivumisajan jälkeen 20 ° C: ssa. Älä puhdista lattiaa tai altista sitä vedelle ensimmäisten 24 tunnin aikana öljyn kovetessa.

Käytä säännölliseen puhdistukseen WOCA Master Soap, tuotenro. 511055A, esimerkiksi 2-3 päivän välein. Noudata etiketissä olevia annostusohjeita. Tuote soveltuu käytettäväksi lattianpesukoneissa. Tuotetta tulisi levittää 2-4 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot

Kuivumisaika 2 tuntia.
Täysin kovettunut 24 tuntia.
Levitystyökalut Vihreä hankaushoitolaikka, 20mm, tuote no. 86158
Villahoitolaikka, tuote no. 88047

Lisätiedot

Väri

Neutraali

Koot

5