Panel White

£0.00

Kattojen ja paneelien valkaisu

• Säilyttää puun luonnollisen rakenteen
• Viivästyttää värimuutoksia ja suojaa solmujen ”ponnahdukselta”
• IBR-sertifioitu

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 577803A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Vesipohjainen tuote kellastuneen puun vaalentamiseen esim. katot ja seinäpaneelit. Tuotetta käytetään sisätiloissa käsittelemättömille ja lakatuille havupuille.

Miten…

 

Puun on oltava puhdasta ja täysin kuivaa. Pese Woca Intensive Wood Cleaner -aineella, joka on sekoitettu veteen (suhteessa 1:40). Pyyhi pois puhtaalla vedellä. Aikaisempien lakattujen pintojen lakkajäämät on poistettava.

1 Puun on oltava puhdasta ja täysin kuivaa. Pese WOCA Intensive Wood Cleaner -aineella, joka on sekoitettu veteen suhteessa 1:40. Pyyhi pois puhtaalla vedellä. Aikaisempien lakattujen pintojen lakkajäämät on poistettava. On suositeltavaa tehdä pieni testi tuotteella vähemmän näkyvässä paikassa, tuloksen arvioimiseksi.
2 Sekoita tuotetta varovasti ennen käyttöä ja käytön aikana. Tuotteet, joilla on eränumero, tulee sekoittaa ennen käyttöä sävy- ja kiiltoerojen välttämiseksi.
3 Levitä tuotetta siveltimellä tasaiseksi kerrokseksi pituussuuntaisesti. Älä levitä yli 3-4 levylle kerrallaan, ja viimeistele ne päällekkäisyyksien välttämiseksi.
4 Puhdista työkalut vedellä ja saippualla. 

Käsitelty puupinta voidaan puhdistaa WOCA Intensive Wood Cleaner -aineella, joka on sekoitettu veteen suhteessa 1:40. On suositeltavaa käyttää kuivaksi väännettyä liinaa.

Tekniset tiedot

 

Kuivumisaika Levityksen jälkeen: 2 tuntia
Levitystyökalut Leveä harja lipeällä tai vesipohjaisille-tuotteille. Pieni harja reunoille.
Työkalujen siivous: Vedellä ja saippualla.

Lisätiedot

Väri

Erittäin valkoinen, Valkoinen

Koot

0,75, 2,5