Exterior Oil

£0.00

Vesipohjainen öljy, ulkotiloissa olevalle puulle

• Tarjoaa vahvan, vettä ja likaa hylkivän pinnan
• Parantaa puun luonnollista väriä ja rakeita
• Nopeasti kuivuva
• Kaikille lajikkeille joilla on UV-suoja

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 617951A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Exterior Oil on tarkoitus käyttää ulkona, uusien ja aiemmin öljyttyjen puupintojen, kuten kansien, puutarhakalusteiden, verhojen jne., perushoitoon ja kunnossapitoon. Öljykomponenttien erityinen vesipohjainen koostumus varmistaa, että tuote on vedellä laimennettava ja ystävällinen ympäristölle. Öljy parantaa puun luonnollista väriä ja rakeita. Exterior Oil on suositeltavaa puun luonnollisen värirakenteen parantamiseksi. Vanhojen puupintojen nuorentamiseksi, pigmentoidut öljyt ovat ihanteellisia, koska ne luovat puun alkuperäisen värin. Pinnan värinvaihto on mahdollista myös levittämällä esim. harmaata, antrasiitti tai mustaa öljyä.

Miten…

 

Painekäsittelemätön havupuu (lukuun ottamatta punaista setriä) on pohjustettava WOCA Exterior Primer-tuotteella.

1 Puhdista uudet puupinnat, sekä vanhat pinnat WOCA Exterior Cleaner – tuotteella ennen öljykäsittelyn aloittamista.
2 Anna puun kuivua vähintään 24 tuntia, jotta kosteus ei ylitä 17%. Hio karkeat puukuidut hiekkapaperilla (karkeus 120).
3 Levitä vain kuivalla säällä, min. lämpötila 13 ° C. Vältä suoraa auringonvaloa ja korkeita lämpötiloja.
4 Sekoita öljy huolellisesti ennen käyttöä.
5 Levitä tasainen ja ohut kerros öljyä pensselillä, tai levittimellä. Käsittele ensin pääty. Märällä öljyllä voi olla valkoinen sävy. Kun vesi on haihtunut muutaman minuutin kuluttua, puu näyttää öljyiseltä.
6 Pyyhi ylimääräinen öljy puhtailla puuvillaliinoilla enintään 5 minuutin kuluttua. Ole erityisen varovainen poistaaksesi ylimääräisen öljyn nivelistä ja urista.
7 Jos pinta ei näytä olevan kylläinen, toista vaiheet 5 ja 6.
8 Kun puu on kuiva, se voidaan kiillottaa kiillotushoitolaikkallä tai kiillotuskoneella erityisen kestävän pinnan varmistamiseksi.
9 Öljyn kovettuminen perusteellisesti kestää 24-48 tuntia sääolosuhteista, ja ulkolämpötilasta riippuen. Puuta ei saa altistaa vedelle tänä aikana.

Toista öljykäsittely tarvittaessa. Aloita pinnan puhdistus WOCA Exterior Cleaner-tuotteella. Noudata sitten perushoidon vaiheita.

Tekniset tiedot

Täysin kuivunut Öljyllä kestää 24-48 tuntia kuivua kokonaan,riippuen sääolosuhteista ja ulkoilman lämpötilasta. Puupintaa ei saa altistaa vedelle tänä aikana.

Lisätiedot

Väri

Neutraali, Valkoinen, Tiikki, Lehtikuusi, Punaruskea, Harmaa, Bangkirai, Musta, Saksanpähkinä, Antrasiitti, Hopea, Kivenharmaa, Ukkosenharmaa, Merbau, Hasselpähkinä

Koot

0,75, 2,5