Wood Floor Paint

£0.00

Pinnoitusmaali puulattioille

• Täysi peitto
• VOC-hyväksytty
• Vain 2 kerrosta
• Kestävä
• Helppo jälkihoito

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 687025A Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Wood Floor Paint on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa näti valkoisen pinnan pinnan. Tuote soveltuu kaikenlaisiin puutöihin, kuten lattiaan ja portaikkoihin. Ainutlaatuinen vesipohjainen polyuretaanimodifioitu akryylimaalijärjestelmä tarjoaa nopeasti kuivuvan ja kulutusta kestävän pinnan, joka on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Wood Floor Paint on ympäristöystävällinen tuote. Se ei sisällä NMP: tä ja sillä on alhainen VOC-pitoisuus.

Miten…

1 Pinnan on oltava täysin puhdas, kuiva ja vapaa hartsista, rasvoista, öljystä, vahasta, kalkista sekä puhdistusjäämistä. Käytä perusteelliseen puhdistukseen WOCA Intensive Wood Cleaner -puhdistusainetta.
2 Hionta: – Uudet pinnat: Hiekkapaperilla 100-120. Poista hiomapöly pinnalta pölynimurilla ennen puulattiamaalin levittämistä. – Vanhat pinnat, joissa on vanhoja lakkoja, jotka ovat vakavasti vaurioituneet, on tasoitettava ja hiottava paljaalle puulle. Viimeinen hionta karkeudella 100-120. Poista hiomapöly pinnalta pölynimurilla ennen puulattiamaalin levittämistä.
3 Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Erilaiset eränumerot sisältävät tuotteet on sekoitettava ennen käyttöä sävyjen ja kiiltoerojen välttämiseksi.
4 Levitä yhtenäinen kerros maalia siveltimellä tai lyhytkarvaisella maalitelalla (hiusten pituus 3 mm). (On suositeltavaa laimentaa ensimmäinen kerros vedellä enintään 20% pohjalakkaksi).
5 Anna kuivua noin. 4-6 tuntia 20 °C:ssa.
6 Kuivumisen jälkeen pinta irrotetaan lakkahiontahoitolaikkallä tai hienolla hiomapaperihiutaleella 220/240 – imuroi pöly ennen seuraavaa vaihetta.
7 Levitä toinen kerros maalia kuten ensimmäinen kerros ja anna kuivua uudelleen.
8 Kaupallisille ja raskaille alueille on suositeltavaa poistaa pinta uudelleen ja levittää kolmas kerros.
9 Pinta esikovettuu 24 tunnin kuluessa ja kovettuu täysin 5-7 päivän kuluttua 20 ° C: ssa.

Säännöllinen puhdistus suoritetaan WOCA Master Cleanerillä. Viimeistelyn kiillon virkistämiseksi voidaan käyttää WOCA Master Care -tuotetta. Käytä vaikeita täpliä, kuten mustia parantumisjälkiä, WOCA-Wood Stain Removalilla.

Tekninen tieto

Täysin kovettunut 5-7 päivää 20°C.
Levitystyökalut Harja, muoviämpäri ja sekoituväline.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen

Koot

2,5