Wood furniture care kit, Oil

£0.00

Öljyttyjen huonekalujen virkistämiseen

• Kaikki mitä tarvitset – yhdessä laatikossa
• Tarjoaa veden- ja liankestävän pinnan
• Päivittää puun luonnollisen hehkun
• Helppo levittää
• Nopeasti kuivuva

Haluatko kysyä lisää tästä tuotteesta?

Soita 050 036 3213
Laita viestiä info@conwoy.fi

Tuotetunnus (SKU): 699933A-N Osasto:

Kuvaus

Tuotteen yksityiskohdat

 

Tuotetta käytetään öljyttyjen puukalusteiden virkistämiseen, jotta ne pysyvät kauniina monien vuosien ajan. Se hoitaa ja virkistää puuta, mikä antaa huonekaluillesi houkuttelevan ja kestävän öljykäsitellyn pinnan. Sarja sisältää kaiken tarvitsemasi koko hoitoon: 200 ml hoitogeeliä, 150 ml Intensive Wood Cleaner (käyttövalmis), mustan hiontahoitolaikkan, valkoisen kiillotushoitolaikkan, nukkaamattoman liinan ja työohjeet.

Miten…

 

1 Siivous: Ennen tuotteella käsittelyä, puun pinta on puhdistettava perusteellisesti. Ruiskuta valmiiksi sekoitettua Intensive Wood Cleaner -ainetta pinnalle ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Pyyhi pinta puhtaalla liinalla, joka on käytetty ja puristettu puhtaaseen veteen. Huonekalujen tulisi kuivua vähintään 8 tuntia 20°C:ssa. Jos pinta on epätasainen (rakeinen), puu voidaan hioa mustalla hiontahoitolaikkallä. Poista hiomajäämät pölynimurin pienellä harjaspäällä.
2 Levitä sopiva määrä tuotetta valkoiseen pidikkeeseen, ei suoraan puuhun. Hiero varovasti puuhun, pienillä pyöreillä liikkeillä. On tärkeää käsitellä koko pinta, kunnes puu on täysin kylläinen. Suosittelemme levittämään tuotetta pienemmille alueille, koska tuote kuivuu nopeasti. Pyyhi ylimääräinen nukkaamattomalla liinalla. Pinnalle ei saa jäädä ylimääräistä. Odota 4-6 tuntia ennen kuin käytät käsiteltyä tuotetta. Vältä veden tai lian joutumista käsitellylle pinnalle seuraavien 2-3 päivän ajan.

Käytä päivittäiseen puhdistukseen tiiviisti kierrettyä liinaa, jossa on joko tuotetta WOCA-Natural Soap tai WOCA-Natural Soap Spray.

Tekniset tiedot

Kuivumisaika 8 tuntia, 20°C.
Täysin kuiva 2 -3 päivää

Lisätiedot

Väri

Neutraali

Koot

1