Kuinka öljytä puiset työtasot.


Opi puupintojen hiominen ja öljyäminen
WOCAN tuotteilla


Puiset työtasot ovat erittäin suosittuja – ja syystä. Ne ovat uskomattoman kestäviä ja auttavat lisäämään luonnollisen tunnelman ja lämmön mihin tahansa keittiöön. Päivittäistä kulumista, kuten pieniä naarmuja, rasvaisia ​​sormia ja vaikeita tahroja ei voida välttää, ja lopulta on tarpeen öljyttää työtaso uudelleen vahvistaakseen tason kestävyyttä.

Ympäristöystävällinen puuöljy

WOCA Worktop Oil on kehitetty erityisesti keittiön työtasojen ja muiden sisäpintojen käsittelyyn. Tällä öljyllä saavutat kauniin puisen työtason, jolla on vahva suojaus ja erittäin korkea roiskeiden ja naarmujen vastustuskyky. Se ravitsee ja suojaa puuta sekä korostaa puun luonnollista kauneutta. WOCA Worktop Oil on valmistettu EU:n määräysten mukaisesti, ja siksi se on hyväksytty täysin turvalliseksi kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa kuivauksen jälkeen.

Oikea työtason hoito

Seuraa tätä askel askeleelta videota ja opi työtason hiominen ja öljyäminen WOCA Worktop Oililla.

Poista punaviinipiste työtasolta

WOCA Stain Removal on ratkaisu, kun haluat päästä eroon puisen työtason roiskeet. Se liuottaa tehokkaasti punaviinin sekä rasvan, kahvin, teen jne aiheuttamat pinnalliset ja vaikeimmat roiskeet. Se soveltuu erinomaisesti viimeistelemättömille, saippuoiduille, öljytyille ja vahattuille sisäpinnoille.
Katso alla oleva video ja opi poistamaan punaviiniroiske WOCA-Wood Stain Removal-tuotteella.