Lattialakka lattiaöljyn päällä


Levitä kaksi erilaista viimeistelyä puulattiallesi ja nauti sekä lattiaöljyn että lattialakan eduista.

Kehitettyjen WOCA-tuotteiden ansiosta puulattialla on rajattomat mahdollisuudet jännittävään ulkonäköön ja väreihin. Yksi mielenkiintoisista vaihtoehdoista on öljy + lattialakka -ratkaisu, jossa yhdistyvät molempien puulattiapintojen edut. Tuloksena on hyvin suojattu puulattia, jolla on kaunis, näkyvä puurakenne yhdistettynä helppoon puhdistus- ja kunnossapitomenettelyyn.


Vaihe 1: Hionta ja puun puhdistus

Lattia on hiottava vastahiomalla 100–120. Puhdista WOCA Intensive Wood Cleaner -puhdistusaineella. Pinnan on oltava täysin puhdas, kuiva ja rasvaton ennen puulattiaöljyn ja lattialakan levittämistä.

Vaihe 2: Perushoito puulattiaöljyllä

Lattia on öljyttävä WOCA Master Colour Oil:lla, joka toimii täydellisesti WOCA 2K -lakan kanssa. Kun öljy on levitetty, pinnan on kuivuttava vähintään 24 tuntia (kunnes öljy on kuiva), minkä jälkeen pinta on kiillotettava huolellisesti hoitolaikkallä.

Vaihe 3: Pintamaali puulattialakalla

Kun pinta on täysin kuiva öljykäsittelyn jälkeen, voidaan levittää ensimmäinen kerros kovettimeen sekoitettua WOCA 2K -lakkaa. Vähintään 4 tuntia kuivumisajan jälkeen voidaan levittää toinen lakkakerros. Katso tietyn lakan työn kuvaus: WOCA TS-2K Lakka, WOCA Master XP-2K Lakka tai WOCA Master RD-2K Lakka.

Valmiilla kerroksella voi kävellä varovasti noin n. 5-6 tuntia lattian lakan levittämisen jälkeen ja kevyet esineet voidaan laittaa takaisin huoneeseen 24 tunnin kuluttua. Lattia on käyttövalmis noin n. 5 päivää hoidon jälkeen (mattojen asettaminen jne.).