WOCA Natural Soap:
Loistava tuote öljytyille puulattioille


Puhdista öljytyt puulattiat WOCA-Natural Soapilla maksimaalisen suojan ja kulutettavuuden takaamiseksi.

On tärkeää tunnistaa, että puulattian tai muiden puupintojen viimeistely öljypinnoitteella ei ole viimeinen vaihe viimeistelyprosessissa; se on vasta prosessin alku.

Öljytty puulattia on puhdistettava usein, erityisesti öljyttyille puulattioille kehitetyllä puusaippualla. Tämäntyyppinen puusaippua ravitsee ja suojaa pintaa, vahvistaa puun luonnollisia sisäominaisuuksia ja antaa sille uutta elämää ja energiaa. Saippua antaa lattialle mahdollisuuden säilyttää kauniin, luonnollisen sävyn ja ulkonäön sekä kestää pitkään, kaikki ilman hiontaa.

Miksi käyttää WOCA-Natural Soapia eikä päivittäistä puhdistusainetta tavallisesta myymälästä?

Ajattele sitä tällä tavalla; Jos peset kätesi kumikäsineillä, on helppo olla huolimaton käytettyjen puhdistusaineiden kanssa, koska ihosi ei ole alttiina niille. Useita epäterveellisiä puhdistusaineita voitiin käyttää jonkin aikaa, ainakin siihen asti, että kumikäsineet kuluivat ja ne oli vaihdettava, aivan kuten kalvorakennetakilla, kuten lakalla / uretaanilla viimeistellyn puulattian hionta.

Mutta entä jos peset paljaat kädet, koska et pidä kumikäsineiden ulkonäöstä tai tuntumasta? Yhtäkkiä on erittäin tärkeää käyttää puhdistusaineita, jotka eivät vahingoita ihoa. Mieluiten niiden ei pitäisi vain puhdistaa, vaan myös suojata ihoasi estämään sen kuivumista ja halkeilua. Suurin osa meistä lisää myös voidetta tai kosteusvoidetta, kun ihomme tuntuu kuivalta suojaamaan sitä. Näin WOCA-Natural Soap tekee öljyttyille puulattioille!

Puusaippua ainutlaatuisilla ominaisuuksilla

WOCA Natural Soap on korkealaatuinen saippua, joka on suunniteltu puhdistamaan ja suojaamaan öljypohjaiset pinnat lialta, tahroilta ja kulumiselta. WOCA-natural Soap puhdistaa ja jättää näkymättömän soija- ja kookosrasvojen kerroksen, mikä auttaa suuresti torjumaan kaiken.

Itse asiassa, kun sitä käytetään säännöllisesti, WOCA Natural Soap tekee asteittain öljypinnoitetusta puulattialta lian- ja kulutuskestävämmän ja helpommin pidettävän puhtaana.

Tarvitsevatko öljypohjaiset puulattiat enemmän huoltoa kuin lakatut / uretaanipinnat?

Ei, lattiat vaativat vain, että käytät tuotteita jotka on valmistettu erityisesti öljypinnoille, aivan kuten WOCA Natural Soap on suunniteltu, asianmukaisen puhdistuksen ja suojan takaamiseksi.

Jotta puulattian puhdistus ja huolto olisi entistä helpompaa, puhdista pienet alueet nopeasti ja helposti käyttämällä WOCA Natural Soap Spray -suihketta. Suuremmille alueille suosittelemme mopin, WOCA Natural Soap ja kahden ämpärin käyttöä; yksi saippualiuokselle ja toinen vedelle, likaantuneen mopin huuhtelemiseksi. Loppujen lopuksi, mitä lialle tapahtuu kun käytetään vain yhtä ämpäriä?

Uretaanihaitat
1. Imeytyy puun keinotekoisen pinnoitteen alle
2. Paikkakorjaus ei ole mahdollinen
3. Ajan kuluessa repeämät ja halkeamat näkyvät helpommin

Woca Oil ja Woca Soap hyödyt
1. Suojaa puuta sisältä
2. Helppo huoltaa
3.Ajan kuluessa puun luonnollinen kauneus säilyy