1. Käytä saippuaa öljytyllä puulattialla säännöllisesti

’Saippua lattialla’ tarkoittaa puulattian pyyhkimistä WOCA Natural Soap – saippualla, joka on suunniteltu puhdistamaan ja suojaamaan öljypohjaiset pinnat lialta, tahroilta ja kulumiselta. Tuote puhdistaa ja jättää näkymättömän soija- ja kookosrasvojen kerroksen, mikä auttaa suuresti torjumaan kaiken lian. Säännöllisesti käytettynä WOCA Natural Soap tekee öljypinnoitetusta puulattialta lian- ja kulutuksenkestävämmän ja helpommin pidettävän puhtaana.


2. Puhdista ja suojaa lattiasi asianmukaisilla puunpuhdistusaineilla – ja vältä yleisiä puhdistusaineita

On tärkeää miettiä huolellisesti, mitä tuotteita puulattianpuhdistuksessa tulisi käyttää, sillä voit helposti joutua ei-toivottuun tulokseen, jos käytät sen sijaan tavallisia puhdistusaineita.

Joidenkin tavallisten puhdistusaineiden pH-arvo on erittäin korkea, mikä voi irrottaa pinnan, värjätä puun ja jättää lattian suojaamattomaksi.

Suositus: Puhdista puulattiat WOCA-Intesive Wood Cleanerilla ja esimerkiksi WOCA Natural Soapilla. Nämä tuotteet on kehitetty erityisesti puulattioiden puhdistamiseen ja suojaamiseen huolellisimmalla ja tehokkaimmalla tavalla.

3. Miksi WOCA Natural Soap on niin tärkeä öljypinnoille?

Ajattele sitä kuin hoitaisit ihoa. Haluat tuotteen joka puhdistaa ja suojaa sitä kuivumiselta ja halkeilulta. Kuten kosteuttava puhdistusaine, tuote poistaa lian ja luo uuden mikroskooppisen, hengittävän saippuakalvon puun pinnalle.  


4. Käytä kahta ämpäriä puulattian puhdistukseen

Kuvittele vain mitä lialle tapahtuu kun käytetään vain yhtä ämpäriä. Siksi sinun on käytettävä kahta ämpäriä lattian kunnolliseen puhdistamiseen: yksi ämpäri joka sisältää saippualiuosta ja toinen ämpäri puhtaalla vedellä mopin huuhteluun. Vaihda vesi toisessa ämpärissä tarpeen mukaan. Tämä kahden ämpärin pesutapa estää lattiaa saamasta likaisen veden aiheuttamaa harmahtavaa kiiltoa.

5. Näkyvät jalanjäljet ​​juuri pestyllä lattialla?

Ongelma voi olla liiallinen saippuan annostus. Eri WOCA-saippuoiden sisältö on yhdistetty huolellisesti täydellisen tekstuurin ja laadun saavuttamiseksi. Joten vaikka luulet tekevän lattialle palveluksen, on erittäin tärkeää sekoittaa saippuavesi etiketissä suositellulla tavalla.
Suositus: Puhdista lattia puhtaalla, haalealla vedellä (ilman saippuaa) ja jalanjäljet ​​häviävät jälleen.


6. Viimeisteltyjen puulattioiden helppo huolto

Puulattian hoito & öljytty lattia on nyt helpompaa kuin koskaan. Ratkaisun nimi on WOCA Oil Care.

WOCA Oil Care voidaan levittää manuaalisesti ilman kiillotuskonetta. Tarvitset vain WOCA-villapehmusteen tai puuvillakankaan. Öljy kuivuu erittäin nopeasti ja lattiaa voidaan käyttää jo varoen n. yhden tunnin jälkeen. WOCA Oil Care tarjoaa lattialle ylimääräisiä kestäviä ominaisuuksia ylemmässä huokosikerroksessa ja tarjoaa samalla lattialle kauniin ulkonäön.

Huomaa: WOCA Oil Care -tuotetta voidaan käyttää vain alueilla, joilla öljytty pinta on ehjä. Jos lattia näyttää kuivuneelta, WOCA Oil Care -hoitoa ei voida käyttää. Siinä tapauksessa lattia on hiottava ja öljyttävä uudelleen.


7. Wood Cleaner vähentää pintajännitystä

WOCA Wood Cleaner käyttö voi vähentää minkä tahansa puulattian pintajännitystä. Pintajännitteitä esiintyy, kun peruskäsittely- tai huoltotuote ei tunkeudu puuhun. Se nähdään usein uusilla ja kuivuneilla puulattioilla. Huolellinen puhdistus WOCA Wood Cleanerilla vähentää pintajännityksiä, joten seuraava käsittely voidaan suorittaa erinomaisin tuloksin.

8. Vinyyli- ja lakkahoito

WOCA Vinyl- ja Lacquer Care jättää mikroskooppisen suojakalvon pinnalle ja korjaa pienet naarmut, joita ei voida nähdä paljaalla silmällä. Naarmut näkyvät erilaisina pintoina, kun ne altistuvat ikkunoiden läpi virtaavalle valolle. WOCA Vinyl- ja Lacquer Care voi myös vähentää pöytien alla tapahtuvaa vakavaa kulumista, joka johtuu tuolien vetämisestä edestakaisin, samalla kun se antaa lattialle hienon maton ulkonäön.


9. Lakattujen puulattioiden asianmukainen puhdistus

Jos päätät puhdistaa lakatun lattian puhdistusliuoksella, jolla on korkea pH-arvo, se vahingoittaa lakkaa hitaasti pitkällä aikavälillä ja jättää lattian suojaamattomaksi. Sen sijaan puhdistus on tehtävä erityisesti kehitetyllä saippualla, kuten WOCA Vinyl- ja Lacquer Soap. Tämä pH-neutraali saippua poistaa tehokkaasti lian ja rasvan pinnalta vaikuttamatta lakan todelliseen pintaan.


10. Mikrokuitumoppeja ei suositella

Monet ihmiset uskovat, että mikrokuitumoppi on loistava työkalu puulattian puhdistukseen. Mikrokuitumopit ovat kuitenkin lievästi hankaavia ja kuluttavat vähitellen öljypintaa.

Suositus: Käytä sen sijaan laadukasta pyyhkäisymoppia.

11. Miksi sinun ei pitäisi käyttää saippuahiutaleita

Monet ihmiset pitävät saippuahiutaleita ihana puhdistusaineena kotona monenlaisiin asioihin. Tällä tuotteella ei kuitenkaan ole myönteistä vaikutusta puuhun. Saippuahiutaleet heikentävät puun luonnollisia ominaisuuksia. Myöhemmin halkeamien riski kasvaa radikaalisti.


12. Öljypintaisen puulattian puhdistus

WOCA-Natural Soap puhdistaa pinnan ja sisältää soija- ja kookosrasvoja, jotka ravitsevat ja suojaavat puuta luoden kestävämmän pinnan. Lattia muuttuu likaa ja kulutusta kestävämmäksi, kun sitä käytetään säännöllisesti. WOCA Oil Refresher puhdistaa pinnan hienovaraisesti.

WOCA-Natural Soap ja WOCA Oil Refresher toimivat yhdessä järjestelmänä lattian puhdistamiseksi, suojaamiseksi ja elvyttämiseksi. Kestävän, hyvin suojatun ja kauniin öljypinnan saamiseksi, suosittelemme tuotetta käytettävän säännöllisesti.