Wood Cleaner on avain hyviin tuloksiin


Muista käyttää Wood Cleaner -tuotetta, kun puulattiat, huonekalut tai sisätilat tarvitsevat hoitoa.

Emme voi sanoa tätä tarpeeksi usein. Perusteellinen valmistelu on vaivan arvoista. Mutta me kaikki tiedämme, että aika on joskus tiukilla, ja siksi käytämme silloin tällöin oiketeitä saadaksemme nopean tuloksen. Mutta jos haluat saavuttaa näyttävimmät ja kestävimmät tulokset arvokkaalla puulattialla, ylellisillä puuhuonekaluilla, hienolla puisella pöytälevyllä tai vastaavalla, älä ota helpompaa tietä.

WOCA Intensive Wood Cleaner on kehitetty auttamaan sinua saavuttamaan paras lopputulos. Teet itsellesi valtavan palveluksen, jos asetat etusijalle puulattian ja muiden puupintojen perusteellisen puhdistamisen, ennen kuin käsittelet niitä.

Lue kuinka intensiivinen puunpuhdistusaine vaikuttaa lopputulokseen:


✓ Wood Cleaner pidentää puun käyttöikää

Wood Cleaner poistaa tehokkaasti lian, rasvan, hiontajäämät ja jäännökset puun omasta suolojen ja sokerin tuotannosta. Wood Cleaner avaa puun huokoset, jotta saippua, öljy tai tahra tunkeutuu paremmin ja menee syvemmälle puuhun. Tämä pidentää puun käyttöikää, kun se kyllästyy.

✓ Wood Cleaner nopeuttaa kuivumisaikaa

Wood Cleaner neutraloi perusteellisesti puun yläkerroksessa olevan luonnollisen parkkihapon. Tämän etuna on, että saippuaa voidaan levittää myöhemmin. öljy ja tahra kuivuvat nopeammin, saavuttaen halutun kestävyyden paljon nopeammin kuin muuten olisi. Tanniinihappo hidastaa kuivumisaikaa.

✓ Wood Cleaner minimoi värin muuttumisen riskin

Puu, jolla on erittäin korkea parkkihappopitoisuus, kuten tammi, on erittäin herkkä värimuutoksille. Parkkihapon neutralointi puunpuhdistusaineella auttaa vähentämään riskiä, ​​että lopputulos kärsii värimuutoksista.

✓ Wood Cleaner tuottaa voimakkaat värisävyt ja tasaisen värijakauman

Wood Cleanerin käyttö mahdollistaa suuremman pintavärin, koska puu pystyy paremmin hyväksymään myöhemmän käsittelyn. Koska puuhuokoset ovat avoimia, pigmentoituneet tahrat, saippuat, öljyt ja lakat kykenevät tunkeutumaan syvälle ja tasaisemmin puuhun, mikä tuottaa tasaisen värijakauman.

Tässä kuvassa näkyy puupala, joka on öljytty mustalla WOCA Master Color Oil -öljyllä. Puun tumma osa on käsitelty Intensive Wood Cleanerilla ennen sen käsittelyä öljyllä, kun taas vaaleaa osaa EI puhdistettu ennen öljyn levittämistä.

Tämän puunäytteen esimerkki osoittaa selvästi, että Wood Cleaner avaa puuhuokoset, jolloin pigmenttituotteiden (öljyt, saippuat tai tahrat) väri tunkeutuu syvälle ja imeytyy paremmin puuhun.